İşte Yeri Garanti Olan 5 Bakan İşte Yeri Garanti Olan 5 Bakan

2023 yılı Ocak ayında CHP Dörtyol ilçe başkanlık görevine atanan Halil Mustafa Çelebi sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

CHP Dörtyol ilçe başkanı Halil Mustafa Çelebi yaptığı yazılı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel demokrasi anlayışlarına uygun olmayan davranışlar olduğunu belirterek şunları söyledi:

 “23/01/2023 tarihinden bu yana Chp Dörtyol İlçe Başkanlığı görevimi yürütmekteyim. 50 yılı aşkın maddi ve manevi olarak hiçbir beklenti içerisinde olmaksızın, tüm özverimle, bizzatihi ve ailemle birlikte bedeller ödeyerek, tabanda sürekli olarak maddi manevi desteklediğm partimden, ilçemde partinin genel demokrasi anlayışına uygun olmayan, iç ve dış kişi ve etkenlerin olduğunu farketmekle, bu durumun partiye zarar verdiğini gözönünde bulundurarak, üzülerek ilçe başkanlığı ve yönetim kurulundan istifa ettiğimi bildiririm. Bu süreçte gerek bana görevimde gerekse partiye içerden veya dışardan desteğini esirgemeyen parti üyerine ve dostlarıma teşekkürü borç bilirim.” Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi