DOLAR 32,6443 0.34%
EURO 35,5410 0.41%
ALTIN 2.522,851,57
BITCOIN 1999809-0,10%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Footvolley Şampiyonası Sona Erdi

Footvolley Şampiyonası Sona Erdi

ABONE OL
6 Temmuz 2022 14:09
Footvolley Şampiyonası Sona Erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arsuz Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen, ‘Dünya Footvolley Şampiyonası Eleme Maçları’ Dünya Footvolley Federasyonu Başkanı Vusal Xalilov’un katılımıyla sona erdi.

Brezilya’nın Erkek ve Mix’lerde şampiyon olduğu turnuvada, Arsuz Belediyesi Footvolley Takımı her iki alanda da 2. olarak bu spor dalında en büyük başarıyı yakalamış oldu. Dünya Footvoley Şampiyonası Eleme Maçları’nda Mix (kadın-erkek) kategorisinde birinci Brezilya, ikinci Türkiye (Arsuz Belediyesi), üçüncü Arjantin ve dördüncü Azerbaycan oldu. Erkekler kategorisinde ise birinci Brezilya, ikinci Türkiye (Arsuz Belediyesi), üçüncü İran ve dördüncü sırada Azerbaycan yer aldı.

GÜVEN: BAKÜ’DE BULUŞACAĞIZ

Bu uluslararası turnuvanın Arsuzda düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Çok Saygı değer sporcular, Arsuz’lular, Değerli misafirlerimiz, Azerbaycanlı kardeşlerimiz, hepinize iyi akşamlar diliyorum. Dünya elemesi Şampiyonası’nın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Arsuz güzel bir yerdir. Biz, bu güzel yerde, bu arkadaşları ağırlamak istedik. Böyle güzel bir şampiyonaya ev sahipliği yaptık. Eksiklerimiz mutlaka olmuştur ama bundan sonrakilerde, buradan aldığımız tecrübeyle, daha güzel, daha mükemmel bir turnuvaya ev sahipliği yapacağız. Azerbaycan’ın bize olan desteğinden dolayı özellikle teşekkür etmek istiyorum. Şampiyonaya katılan tüm kardeşlerime teşekkür ediyor, bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyorum. Bakü’de buluşacağız. Dünya Şampiyonası orada olacak. İnşallah biz de orada olacağız. Ama bu hep beraber Arsuz’umuza bu sporu getirmeye çalışacağız,” ifadelerini kullandı.

XALİLOV: HER ŞEYİ ÇOK GÜZEL GÖRDÜM

Dünya Footvolley Federasyonu Başkanı Vusal Xalilov, “Başkanımız burada başta ona, Ayhan beye, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bizim yanımızda oldular. Böyle bir turnuva yaptılar. Her şeyi çok güzel gördüm ben inşallah bu turnuvaya gelecek yıllarda yeniden devamını yapacağız. Herkese teşekkür ederim. Gelecek şampiyonanın inşallah buraya getirilmesi adına elimizden gelen desteği yapmaya hazırız ve burada olması için çalışacağız,” dedi.

Maçların ardından halk oyunları gösterisi ve sabatçı nurdan ipek konseri gerçekleştikten sonra dereceye giren takımlara kupaları ve ödülleri takdim edildi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.