DOLAR 32,3478 -0.02%
EURO 34,5314 -0.95%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Hatay
10°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gülcihan Mahalle Camiinin Temelleri Atıldı

Gülcihan Mahalle Camiinin Temelleri Atıldı

ABONE OL
10 Mart 2024 10:27
Gülcihan Mahalle Camiinin Temelleri Atıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arsuz Gülcihan Mahalle Camii temel atma töreni Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın katılımları ve Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu’nun dualarıyla gerçekleşti.

Kuran-ı Kerîm tilâveti ile başlayan temel atma töreninde İl Müftü Mevlüt Topçu dua etti. Yapılan duada “Allah‘ın mescitlerini ancak Allah’a ve ahiret gününe iman edenler imar ederler, ayetinde anılan amaç doğrultusunda hareket edip, Allah’ın rızasına kavuşmak için infakta bulunan hayırseverlere ve emeği geçen tüm kardeşlerimizin geçmişlerine rahmet eyle. Bu camiyi salimen kazasız belasız bir şekilde tamamlamayı nasip eyle. Vatan şehitlerimize, deprem şehitlerimize rahmet eyle Ya Rabbi.” diye dua etti.

Temel atma merasimine; Vali Masatlı, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz İlçe Müftüsü Mehmet SAİN, Din Görevlileri, Camiye Katkı veren hayırseverler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Caminin temeli, Vali hayırlı olsun hitapları ve beton mikserinin butonuna basılarak atıldı. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.