DOLAR 32,2020 -0.01%
EURO 35,0403 0.08%
ALTIN 2.519,060,75
BITCOIN %
Hatay
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Haluk Levent, Vali Masatlı’yı Ziyaret Etti

Haluk Levent, Vali Masatlı’yı Ziyaret Etti

ABONE OL
27 Temmuz 2023 11:02
Haluk Levent, Vali Masatlı’yı Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Depremin ilk gününden bu yana Hatay’da yardım çalışmalarını aralıksız sürdüren ünlü şarkıcı ve Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent, Vali Mustafa Masatlı’yı makamında ziyaret ederek, yapacağı yeni konutlar için yer tahsisi konusunda destek istedi.

Yardımların yanında eğitime de ayrı bir önem veren ünlü sanatçıyı konuk etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Masatlı, konuğuyla Ahbap Derneği’nce yürütülen ve yürütülecek yeni projeler hakkında istişarede bulundu.

ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Vali Doğan, depremin yaralarının sarılmasında gösterdiği özverili çalışmaları ile yaptırılacak konutlar ve yeni okullar için ünlü şarkıcıya ayrıca teşekkür etti.

Ahbap Derneği’nin Hatay’da bölgenin en büyük deposuna sahip olduğunu ve bu depodan hitiyaç sahibi insanlara sürekli yardım yapıldığını anlatan Ahbap Derneği kurucusu ve başkanı Haluk Levent de, en büyük “Deprem bölgesindeki diğer şehirleri bırakmadığımız gibi Hatay’ı da bırakmadık. Nurdağı, İslahiye’den sonra Hatay’dayız. Burdayız buradayız. Günde ortalama 500 haneye gıda kolisi götürüyoruz, okullara kırtasiye götürüyoruz, elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Hatay’a yapacağımız konut sayısını da arttırma kararı aldık. Antakya merkeze 16 derslikli Meslek Lisesi, Arsuz’a 16 derslikli Anadolu Lisesi ve gençlik merkezi yapma kararı aldık. Ahbaplarla birlikte Samandağ ve Defne bölgesini de gezip uygun yerler bakacağız” dedi.

Haluk Levent, daha sonra çadır kentleri ziyaret ederek, hava sıcaklığının 50 derece hissedildiği bölgede ihtiyaçların bitmediğini belirterek, depremin ilk 2 ayında olduğu gibi tüm kurumların bölgeye desteğini sürdürmesi gerektiğini belirterek, “Onların yanında olduğumuzu göstermemiz onlar için en büyük ihtiyaç” mesajı verdi. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.