DOLAR 32,5902 0.34%
EURO 34,8037 0.15%
ALTIN 2.508,480,98
BITCOIN 21025882,15%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
İskenderun Voleybol Kulübü 2. Lige yükseldi

İskenderun Voleybol Kulübü 2. Lige yükseldi

ABONE OL
13 Temmuz 2022 13:25
İskenderun Voleybol Kulübü 2. Lige yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig’e yükselme heyecanının yaşandığı Voleybol Bölgesel Lig Finalleri tamamlandı.

Hatayspor’un şampiyon kadrosunun değişmez isimlerinden Yusuf Abdioğlu’nun eşinin görev yaptığı İskenderun Voleybol Kulübü, üstün bir başarı sağlayarak şampiyon olmayı başardı.

Osmaniye Tosyalı Arena’da düzenlenen final maçlarında takımlar 2. Lig için mücadele etti.

Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş ve İskenderun voleybol takımlarının karşılaştığı finalde, “İskenderun Voleybol Kulübü” gruplarda ikinci olarak Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’ne yükseldi.

ABDİOĞLU: AHLAK HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ OLDU

İskenderun Voleybol Kulübü Kurucu Antrenörü Gizem Gündüz Abdioğlu açıklamasında; “Amacımız İskenderun’da voleybol adına güzelliklere ve ilklere imza atarak, gelecek nesillere rol model olmaktır. Ahlak her zaman önceliğimiz oldu ve Bu da beraberinde başarıyı getirdi. Tek başımıza yürüdüğümüz bu yolda başarıya ulaşmamızda en büyük desteği veren Tante Sport Sponsorluğunda Sayın Mustafa Mor’a, sonuna kadar mücadele eden sporcularıma ve bizi doğru yolda yönlendiren kıymetli hocam Naci Jontürk’e teşekkür ederim dedi. Başarı ile sizleri selamlıyoruz.”

İskenderun Voleybol Kulübü, kısa zamanda büyük bir başarı sağlayarak önümüzdeki sezon Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.