DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırıkhan’da Ağaç Kıyımı Devam Ediyor

Kırıkhan’da Ağaç Kıyımı Devam Ediyor

ABONE OL
9 Mart 2024 12:12
Kırıkhan’da Ağaç Kıyımı Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan ilçesi mesire alanındaki ağaçların kesilmesi olayının devam etmesi konusunda Kırıkhan Bizim Platformu yöneticilerinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada: ”1960’lı yıllarda ağaçlandırılan günümüzde ise kamu kurum ve kuruluş çalışanları, öğrenciler, vatandaşlar tarafından zaman zaman fidan dikimi yapılan hem Kırıkhan Halkına hem de binlerce canlıya ev sahipliği yapan Hatay Kırıkhan’lıların tek nefes alma mekanı olan Kırıkhan mesire yerinden “çeşitli ulvi bahaneler’ ile ağaç kesimleri devam etmektedir.

İlçe merkezimizin sığınağı olan mesire yerindeki bu ağaç kıyımı nereye kadar devam edecek?

Eminiz ki Kırıkhan’da kamu binaları yapacak en az on tane yer gösterilir. Kırıkhan gibi ağacı az bir yerde boş bir hazine arazisini alıp gerçekten çalışarak cennete çevirmek varken neden ağaç kesimi yolu tercih edilir ki?

Bu suç işlenirken bürokrasiden ses çıkmaması da anlaşılmaz bir durumdur.

Değerli Kırıkhan’lı hemşehrilerimiz; ‘Kırıkhan Mesire Alanı’nın korunması için inanın çok mücadele verdik, ancak görüldüğü üzere göze kulağa hoş gelen yatırım bahaneleri ile kesilmeye devam ediyor. Elinde balta ile her önüne gelen agacı suç işleyerek bir bahane ile kesen güruha karşı elimizde kalemimizle dilekçe yazarak yasal yollardan mücadele edemez hâle geldik. Yerel ve merkezi yönetim temsilcilerinin tahribata dur demesini bekliyor, sizleri de göreve davet ediyoruz..” ifadelerine yer verildi. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.