DOLAR 32,5418 -0.01%
EURO 34,9249 0.15%
ALTIN 2.429,990,30
BITCOIN 2051561-4,46%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Nergis Bahçeleri Cezbediyor

Nergis Bahçeleri Cezbediyor

ABONE OL
21 Şubat 2022 12:57
Nergis Bahçeleri Cezbediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri, nergis bahçelerine bir ziyaret gerçekleştirerek nergis bahçelerinin ferahlatıcı kokusunun insanları cezbettiğini belirtti.

Hatay Tarım Orman İl Müdürü Ergün Çolakoğlu tarafından nergis bahçelerine bir ziyaret gerçekleştirilerek nergis yetiştiriciliği yapan üreticilere hayırlı işler diledi.

Baharın gelmesiyle birlikte pazar tezgahlarını süsleyen, eşsiz kokusu ve görünümü ile göz alıcı güzelliğe sahip Nergis Çiçeği, insanların çok sevdiği ve özel günlerde büyük teveccüh gösterdiği bir çiçek çeşididir.

Bu münasebetle, İl Müdürü Ergün Çolakoğlu ve İl Müdür Yardımcısı tarafından Antakya Karlısu Mahallesi’nde yıllardır Nergis Çiçeği yetiştiriciliği yapan Necati Safa isimli üretici ziyaret edildi.

Nergis yetiştiriciliğini geniş bir alanda sürdüren üretici, halka nergis tarlalarına gidip kendi elleriyle toplama imkanı sunuyor ve bu şekilde çiçeklerin ferahlatıcı kokusu bizleri daha çok cezbediyor. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.