DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047290-2,25%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Payas’ta, Başkan Savaş Rüzgârı Esti

Payas’ta, Başkan Savaş Rüzgârı Esti

ABONE OL
8 Mart 2024 11:17
Payas’ta, Başkan Savaş Rüzgârı Esti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşan seçim zamanı çalışmalarını hızlandıran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Payas’da yoğun ilgi ve coşkuyla karşılandı.

Çeşitli mahalleri ziyaret eden Savaş, sivil toplum kuruluşları, esnaflar, iş insanları, muhtarlar, CHP ilçe yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya geldiği toplantılarda HBB’nin yatırım ve hizmetlerine değinerek yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerden bahsetti.

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

31 Mart Yerel Seçimleri’ne yönelik sandık güvenliği uyarısında bulunan HBB Başkanı, “Haklı olmak yetmiyor, mücadele etmek de gerek. Çizelgelere son oyumuz işlenene kadar takip etmeliyiz. Tutanakları mutlaka temin edip saklamalıyız. Halk olarak sahte seçmenlere karşı uyanık olmalıyız. Sandıklara sahip çıkmalıyız.” İfadeleriyle tüm vatandaşların bu konuda bilinçli olmaya ve hassas davranmaya davet etti.

“UMUTLANDIRARAK OY ALAMAYACAĞINI ANLAYAN İKTİDAR ŞİMDİ DE KORKUTARAK OY ALMA DERDİNE DÜŞTÜ”

Hatay’ı birleştiren ve Hatay’da huzur ortamını sağlayan biri olduğunun altını çizen Savaş, “İktidar onlarca vaatte bulundu. Çoğunu gerçekleştiremeyince halkımız da artık bu vaatlere kanmıyor. Umutlandırarak oy alamayacağını anlayan iktidar şimdi de korkutarak oy alma derdine düştü. Hatay’a gelen iktidarın her temsilcisi tehdit ve korkutmayla geliyor. Bunun sebebi ise kendilerinin daha önceki seçimleri Büyükşehirde kaybetmiş olmaları ve önümüzdeki seçimleri de kaybetme korkusudur. Korkuyla bizi sandıkta teslim almaya çalışıyorlar. 31 Mart’ta halkımız gerekli cevabı verecektir.” açıklamalarında bulundu.

“PAYAS İÇİN DE YAPTIK, YAPIYORUZ, YAPACAĞIZ”

Belediye Başkanlığı dönemlerinde ilçeye yapılan alt ve üstyapı çalışmalarında önemli yol kat ettiklerini ileten Savaş, “14 ilçemiz gibi Payas’mıza da eşit ve adil bir şeklide hizmet ettik. Payas sahil yolunu ve sahilde 35 dönümlük güzel bir park yaptık. Şu anda da altyapısını yenileyip güçlendirdiğimiz bölgelerde beton asfalt serimi yaptığımız 2 önemli yol çalışmamız devam ediyor. Uluslararası kurumlardan temin ettiğimiz kredilerle de bu yaz Payas’ın içme suyu, su deposu ve atık su sorununu tamamen çözmek için çalışmalara başlayacağız. Genel bütçeden Hatay’a ayrılan paydan ilçemize de ayıracağız. Dedikodu ve fitne değil, hizmet üreterek huzur ve kardeşlik ortamı yarattık.” dedi.

Savaş, konuşmalarında sık sık Hatay’ın jeopolitik ve jeostratejik önemine değinerek Hatay’da istihbarat birimleri ve elemanlarının yoğun çalışmalar yürüttüğüne, Hatay’da millî kimlik taşıyan birinin kazanmasının da istenilmediğine dikkat çekti.

“PROJE TANITIM TOPLANTISI 11 MART’TA”

Hatay’ın tüm master planını 3 önemli üniversite ve yüzlerce akademisyenle hazırladıklarını müjdeleyen Başkan Savaş, tüm Hataylıların davet edileceği tanıtım toplantısının ise 11 Mart’ta yapılacağı bilgisini paylaştı.

Savaş, ayrıca Payas CHP Seçim Ofisininin açılışına da katılarak partililere birlik beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Başkan’a ziyaretlerinde CHP İl Başkanı Hakan Tiryaki, Önceki Dönem CHP Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP İlçe Başkanı Erdinç Keskin, CHP Payas Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmaz, CHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Bahadır Amaç ve CHP Belen Belediye Başkan Adayı Mehmet Çelik eşlik etti. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.