DOLAR 32,2208 0.04%
EURO 35,2451 0.29%
ALTIN 2.524,230,96
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Subaşı Emek Kermesi Yoğun İlgi Görüyor

Subaşı Emek Kermesi Yoğun İlgi Görüyor

ABONE OL
27 Temmuz 2023 10:38
Subaşı Emek Kermesi Yoğun İlgi Görüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Defne ilçesinde kurulan ve her cumartesi günü gerçekleştirilen ‘Subaşı Emek Kermesi’ 3. haftasını geride bıraktı. Her hafta bir önceki haftaya göre daha fazla ilgi gören kermes adeta panayır alanına döndü.

VATANDAŞLAR KERMESTE BULUŞTU

Kurulduğu ilk günden itibaren, Defne İlçesinin tanınmış simalarından Ali Kaya Gül ve mahalle sakinlerinden Süleyman Bilgin, Açelya Turunç, Nuri Aytaç, Mehmet Yarcan, Süleyman Köse, Alper Öztürk, Ayhan Turunç, Cemil Atahan ve birçok mahalle sakininin yoğun çaba sarf ettiği kermese destekler arttı. Gerek muhtarlar gerekse STK temsilcileri başta olmak üzere birçok kişiden destek gören kermes vatandaşların beğenisini topladı.

HERKESİ BEKLİYORUZ

Etkinlikle alakalı olarak açıklamalarda bulunan Ali Kaya Gül; “Deprem felaketi ardından moral ve motivasyon oluşumu için uğraş verdiğimiz etkinliğimize destekler giderek arttı. Emek veren ve katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. İnsanlarımız hem moral buluyor, hem de ihtiyaçlarını gideriyor. Birçok mahalleli ablamız emeğini kazanca çevirmiş oluyor. Herkesin mutlu olduğu baştan sona emek olan kermesimiz her hafta Cumartesi günün gerçekleştirilmektedir. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

HER HAFTA CUMARTESİ GÜNÜ SUBAŞI PARKINDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Mahalle sakinlerinden oluşan kadınların el emeği göz nuru ürünleri kermeste satışa sunuldu. Hem alış veriş yapma hem de bir araya gelme fırsatını yakalayan insanlar kermeste buluştu.

Subaşı Emek Kermesi her hafta cumartesi günü 18.00 ile 22.00 saatleri arasında Subaşı parkında gerçekleştirilmektir. Nebihe Mazmanoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP