DOLAR 32,5015 -0.17%
EURO 34,9778 0.35%
ALTIN 2.438,160,63
BITCOIN %
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Taraftarlarımızı Maça Bekliyoruz

Taraftarlarımızı Maça Bekliyoruz

ABONE OL
2 Nisan 2022 10:57
Taraftarlarımızı Maça Bekliyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atakaş Hatayspor, 4 Nisan Pazartesi günü konuk edeceği Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Dün Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan,  Adana Demirspor’un tehlikeli bir takım olduğunu söyledi.

Adana Demirspor maçı zor bir karşılaşma, rakibimizin özellikle bu sene iyi transferlerle iyi futbol oynaması ve bireysel anlamda da çok tehlikeli, etkili oyuncuları bulunduruyor. Bizim açımızdan maç kolay geçmeyecek. Kendi sahamızda, stadımızda, şehrimizde oynayacağımız için inşallah rakibimizi yenip önlerine geçmek istiyoruz. Bizim için çok iyi bir fırsat maçı.” diye konuştu.

Futbolcularının keyfinin yerinde olduğunu ifade eden Erdoğan, “ Özellikle bu maçta yine coşkulu taraftarlarımızı bekliyoruz, çünkü biz onların önünde çok daha iyi, öz güvenli oynuyoruz. Pazartesi günü herkesi stada bekliyoruz.” dedi.

ÜÇ OYUNCU FORMA GİYEMEYECEK

Erdoğan, kart cezalısı Ruben Riberio, Onur Ergün ile sakatlığı süren Adama Traore’nin Adana Demirspor maçında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

DAR ALAN ÇALIŞMASI YAPILDI

Ömer Erdoğan yönetiminde gerçekleşen ve yaklaşık 1 saat 25 dakika süren idmanda dinamik ısınmanın ardından, pas drili, dar alan turnuvası ve taktik çalışması yapıldı.

MİLLİ TAKIMDAN DÖNEN ÜÇ OYUNCU ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Burada, Milli takım kampından dönen Ayoub El Kaabi, Munir Mohamedi ve Dylan Saint-Louis çalışmalara başladı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.