DOLAR 32,3779 0.18%
EURO 35,0252 -0.21%
ALTIN 2.324,560,23
BITCOIN 2257774-0,98%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uzun Çarşıda İkinci Etab Başlıyor

Uzun Çarşıda İkinci Etab Başlıyor

ABONE OL
5 Nisan 2022 15:06
Uzun Çarşıda İkinci Etab Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ilk etabı tamamlanan Uzun Çarşı Restorasyon projesinin ikinci etabına başlanacağının müjdesini verdi.

Antakya’nın tarihi ve turistik açıdan en önemli merkezlerinden olan Uzun Çarşı’yı layık olduğu görünüme ve düzene kavuşturmak amacıyla hayata geçirilen üst yapı iyileştirme ve restorasyon çalışmalarının ikinci etabı için Kültür Turizm Bakanlığından onayın alındığını vurgulayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, konuyla ilgili verdiği röportajda şunları kaydetti; “ Tarihi Uzun Çarşımızın Nisan Ayı içerisinde ikinci ihalesini yapacağız. Geçtiğimiz günlerde değerli Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız ile birlikte Kültür Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ettik. Kendileri de onay verdi. İnşallah en kısa sürede restorasyon çalışmalarımıza ikinci etabımız ile devam edeceğiz.”

Başkan Yılmaz Uzun Çarşı Restorasyon Projesi’nin Antakya’nın çehresini değiştirecek önemli projelerden biri olduğunu, bu önemli projeyi şehrimize kazandırıyor olmaktan mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.