DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeloğlu ve Yapar’dan Antakya İçin Güç Birliği

Yeloğlu ve Yapar’dan Antakya İçin Güç Birliği

ABONE OL
26 Mart 2024 11:13
Yeloğlu ve Yapar’dan Antakya İçin Güç Birliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi’nin eski başkanlarından Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Mehmet Yeloğlu, Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar ile güçbirliği oluşturdu.

Antakya için sayısız hizmetlerde bulunan, geçmiş dönem AK Parti İl Başkanlığı da yapan Yeloğlu, depremle yıkılan Antakya’yı, yeniden ayağa kaldıracağına inandığı Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar’a tam desteğini açıkladı. 2004-2009 yılları arasında birlikte çalışma imkanı bulan siyasetin iki duayen ismi 31 Mart seçimlerinde de Antakya için birlikte yol yürüyor.

YELOĞLU: BU DAVADA YAPAR’IN YANINDAYIM

AK Parti çatısı altında kendisine verilen her görevi gözü kapalı kabul eden duayen siyasetçi Mehmet Yeloğlu, bu dönemde aday başkan olacak isimlere manevi destek olma görevinin kendilerine düştüğünü kaydetti. Kutlu davanın her neferinin bu kutlu yolda İbrahim Naci Yapar’ın yanında olması gerektiğini kaydeden Yeloğlu, “Antakya’yı bu dönemde inşaatçı kökenli bir ismin yönetmesi çok doğru olacaktır. Kentimizin yeniden inşası sürecinde uzman olduğuna inandığım İbrahim Naci Yapar’a tam destek olacağız. Antakya’mızın ayağa kalkması için her zaman desteğe hazırım. Bu kutlu davada Belediye Başkan adayımızı önce başkan yapacağız, ardından da el birliği ile kentimizi ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

YAPAR: DUAYEN BAŞKANIMIZIN VARLIĞI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Mehmet Yeloğlu gibi ömrünü Antakya’ya adayan bir ismin yanında olmasının çok önemli olduğunu kaydeden Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, “Mehmet Yeloğlu başkanımız bizim her daim yolbaşçımız oldu. Fikirleri ile yolumuza ışık oldu, destekleri ile güç verdi. 31 Mart’a giden yolda Mehmet Yeloğlu’nun desteği çok önemli. İnşallah büyüklerimizin bu desteği ile önce seçimde zafere ulaşacağız. Ardından da Antakya’mızı ayağa kaldırarak bu kente sevdalı olan herkesi mutlu edeceğiz. Sayın başkanımıza teşekkür ediyor, Belediye Başkanları Birliği Başkanlığı görevinde üstün başarı dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.