Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, 7 üniversiteye yeni rektör atamaları gerçekleştirildi. Ayrıca Prof. Dr. Rümeysa Kazancıoğlu, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeliğine getirildi.


7 Üniversiteye Yeni Rektör Atandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan atama kararları doğrultusunda rektörlük görevlerine atanan isimler şöyle açıklandı:

  • Alanya Üniversitesi: Prof. Dr. Turan Sağer

  • Bartın Üniversitesi: Prof. Dr. Ahmet Akkaya

  • Bayburt Üniversitesi: Prof. Dr. Mutlu Türkmen

  • Çankırı Karatekin Üniversitesi: Prof. Dr. Mevlüt Karataş

  • Iğdır Üniversitesi: Prof. Dr. Ekrem Gürel

    Kızılay, Hataylı Depremzedelere Kırtasiye Yardımı Yapıyor!
    Kızılay, Hataylı Depremzedelere Kırtasiye Yardımı Yapıyor!
    İçeriği Görüntüle
  • İstanbul Arel Üniversitesi: Prof. Dr. Ersin Göse

  • İstanbul Aydın Üniversitesi: Prof. Dr. İbrahim Hakkı Aydın


YÖK Üyeliğine Yeni Atama

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeliğine, sağlık ve eğitim alanlarındaki çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Rümeysa Kazancıoğlu atandı. Kazancıoğlu, üniversite yönetimi ve akademik başarılarıyla öne çıkan bir isim olarak YÖK’e önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

“YÖK üyeliğine atanan Prof. Dr. Rümeysa Kazancıoğlu’nun, yükseköğretimde kalite ve inovasyon odaklı çalışmalara yön vermesi bekleniyor.”

Muhabir: Haber Merkezi