Altınözü’nde bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilecek Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali öncesinde belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ekiplerle birlikte festival alanını ziyaret ederek hazırlıkların son durumunu değerlendirdi.

Altınözü Festivali (1)

Altınözü Zeytin Festivali 17-18 Ekim’de Düzenlenecek

17-18 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek festival öncesinde alanın hazırlanması için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Başkan Sarı, hem ilçe halkının hem de Altınözü’ne gelecek misafirlerin keyifli bir festival geçirmesi amacıyla hazırlıkların titizlikle yürütüldüğünü belirtti.

Altınözü’ne yakışır bir organizasyon için tüm ekiplerin yoğun şekilde çalıştığını ifade eden Sarı, festival alanının ziyaretçileri ağırlamak üzere en iyi şekilde hazırlanacağını kaydetti.

Hatay’ın Gündemi Yayman’la Görüşüldü
Hatay’ın Gündemi Yayman’la Görüşüldü
İçeriği Görüntüle

Altınözü Festivali (2)

Başkan Sarı: “Çalışmalarımızı Aralıksız Sürdürüyoruz”

Festival alanındaki incelemeleri sırasında açıklama yapan Başkan Rıfat Sarı, şu ifadeleri kullandı:

“Altınözü’müze yakışır, hemşehrilerimize ve misafirlerimize güzel bir festival yaşatmak için tüm ekiplerimizle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Festival alanımızı en iyi şekilde hazırlayarak sizleri en güzel şekilde ağırlayacağız.”

Muhabir: Asi Gazetesi