Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu, AK Parti teşkilatı tarafından düzenlenen Gönül Sofrası programına katıldı.

Programa; Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, ilçe başkanları, çok sayıda partili ve vatandaş da katılım gösterdi.

Tplntı (4)

PROGRAMA YOĞUN KATILIM

Hatay’da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Nerelerde Yağış Bekleniyor?
Hatay’da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Nerelerde Yağış Bekleniyor?
İçeriği Görüntüle

Birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı programda, vatandaşlarla bir araya gelinerek samimi bir atmosfer oluşturuldu. Katılımcılar, gönül sofrasında sohbet etme ve görüş alışverişinde bulunma imkânı buldu.

Program, Hatay’da siyasi teşkilat temsilcileri, yerel yöneticiler, basın mensupları ve vatandaşları aynı sofrada buluşturdu.

AK Parti teşkilatının düzenlediği buluşma, Hatay’da dayanışma ve gönül birlikteliği vurgusuyla dikkat çekti.

Tplntı (2)

Muhabir: Hasan Sarp