Antakya ilçesinde hafriyat kamyonunun kör noktasına gelen bir otomobil, adeta oyuncak gibi metrelerce sürüklendi. O anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kazanın ardından durmadan yoluna devam eden kamyon sürücüsü ise tepki çekti.


Kaza Ekinci Mahallesi'nde Yaşandı

Olay, Antakya’nın Ekinci Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı yönde ilerleyen hafriyat kamyonu, kör noktada kalan otomobili fark etmeyerek önüne aldı ve aracı metrelerce sürükledi. Kazada otomobil sürücüsü hafif yaralanırken, kamyon sürücüsü durmaksızın yoluna devam etti.


Güvenlik Kamerası Her Şeyi Kaydetti

Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, otomobilin aniden kamyonun önüne geçmesi ve kamyon tarafından kontrolsüz şekilde sürüklenmesi açıkça görülüyor.

Hatay Reyhanlı'da Anahtar Parti’ye Yoğun Katılım
Hatay Reyhanlı'da Anahtar Parti’ye Yoğun Katılım
İçeriği Görüntüle


“Burada Sürekli Kaza Oluyor”

Kazaya tanıklık eden çevre sakini Ali Bolat, bölgede sık sık benzer kazaların yaşandığını belirterek şunları söyledi:

“Hafriyat kamyonu yoldan ilerlerken önündeki aracı fark edemeyip metrelerce sürükledi. Maddi hasarlı gibi görünse de sürücü yaralandı. Özellikle üst geçit çalışmaları nedeniyle burası çok tehlikeli hale geldi. Sürücülerin daha dikkatli olması gerekiyor.”

Muhabir: Haber Merkezi