Hatay’ın Antakya ilçesinde yaşandığı öne sürülen istismar davasına ilişkin ortaya atılan iddialar, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Genç bir kadının sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar, hem hukuk çevrelerinde hem de vatandaşlar arasında tartışma başlattı.

“Delillere Rağmen Kaybettim” İddiası

Antakya’da yaşayan Sena Yakşan, 14 yaşından itibaren eniştesi tarafından sistematik istismara maruz kaldığını iddia ederek hukuk mücadelesini kamuoyuna taşıdı. Yakşan, elinde somut deliller bulunduğunu öne sürmesine rağmen davanın aleyhine sonuçlandığını dile getirdi.

“Elimde tacize uğradığıma dair görüntüler, ses kayıtları ve çeşitli deliller olmasına rağmen davayı kaybettim. Ne kadar çalışsam da maddi ve manevi güçlü olan kazandı.”

Bu sözler, sosyal medyada kısa sürede yayılarak geniş bir kesimin dikkatini çekti.

Sosyal Medyada Destek Çağrısı

Yaşadığı sürecin ardından kamuoyundan destek isteyen Yakşan, özellikle sosyal medya platformları üzerinden sesini duyurmaya çalışıyor. Paylaşımlarında “Lütfen beni yalnız bırakmayın” ifadelerine yer veren genç kadın, adalet arayışının sürdüğünü vurguladı.

Açıkalın: "CHP'de Sistem Doğru Değil, Üyeler Devam Et Derse ADAYIM"
Açıkalın: "CHP'de Sistem Doğru Değil, Üyeler Devam Et Derse ADAYIM"
İçeriği Görüntüle

Olayın gündem olmasıyla birlikte birçok kullanıcı, davanın yeniden değerlendirilmesi gerektiğini savunarak destek kampanyaları başlattı.

Muhabir: Kenan Cengiz