Dursunlu’da Hayaller Özgürlük Parkı’yla Gerçek Oldu

Defne Belediyesi, Dursunlu Mahallesi’ne kazandırdığı Özgürlük Parkı’nın açılışını, coşkulu bir törenle gerçekleştirdi. Parkın hikâyesi, seçim öncesi mahallelinin pankartlı talebinden doğup, yeni belediye başkanının ilk icraatları arasında hayat buldu.

Defne Sevgi Parkı'na İnşa Edilen Yapının Ne Olduğu Ortaya Çıktı!
Defne Sevgi Parkı'na İnşa Edilen Yapının Ne Olduğu Ortaya Çıktı!
İçeriği Görüntüle

Bir Pankartla Başlayan Hikâye

Seçim sürecinde Dursunlu Mahallesi’nde boş bir alana, mahalle sakinleri “Bu alana park istiyoruz” yazılı pankart astı. O dönem aday olan Halil İbrahim Özgün, bu talebi aklının bir köşesine yazdı. Göreve geldikten sonra ise ilk talimatlarından biri, bu alanın park yapılması oldu.

Defne Beledıyesi (6)

Kısa Sürede Tamamlandı

Yoğun çalışmaların ardından modern oyun grupları, yeşil alanlar ve dinlenme bölümleriyle donatılan Özgürlük Parkı kısa sürede tamamlandı. Açılışta bu kez yeni bir pankart vardı:

“Hayalimiz gerçek oldu, parkımıza kavuştuk. Teşekkürler.”

Çocukların kahkahaları ve mahalle sakinlerinin mutluluğu törene damga vurdu.

Defne Beledıyesi (5)

Defne Beledıyesi (2)

Başkan Özgün’den Mesaj

Açılışta konuşan Başkan Özgün, şu ifadeleri kullandı:

“Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılamak, görevimizin en temel parçasıdır. Dursunlu Mahallemizde gördüğümüz bu mutluluk, bizler için en değerli kazanım.”

Mahallenin Yeni Sosyal Merkezi

Özgürlük Parkı, Dursunlu Mahallesi’nde hem dinlenme hem de sosyal buluşma noktası olarak hizmet verecek. Park, çocuklar için güvenli oyun alanları, yetişkinler için ise huzurlu yeşil alanlar sunuyor.

Defne Beledıyesi (4)Defne Beledıyesi (3)

Muhabir: Hasan Sarp