Başkan Saran Adaylık Kararını Verdi! Fenerbahçe’de Seçim Süreci Başladı
Başkan Saran Adaylık Kararını Verdi! Fenerbahçe’de Seçim Süreci Başladı
İçeriği Görüntüle

Chobani Stadı'nın yanında bulunan eski Kenan Evren Lisesi arazisinde gerçekleştirilen genel kurulda üyeler yoğun katılım gösterdi. Başkanlık yarışında Aziz Yıldırım ile Hakan Safi karşı karşıya gelirken, oy verme işlemleri 45 sandıkta gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda 27 bin 138 üye oy kullandı. Bu rakam, kulüp tarihinin en yüksek katılımlı kongrelerinden biri olarak kayıtlara geçti.

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Fenerbahçe'de yeniden Aziz Yıldırım dönemi başlarken, sarı-lacivertli camiada gözler yeni yönetimin atacağı adımlara çevrildi.

Aziz Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kamuoyuna kapsamlı bir yol haritası açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçe'de sonuçlara göre seçimi kaybeden Haksan Safi konuştu. Hakan Safi ilk olarak yaptığı açıklamada, "Aziz Başkan'ı tebrik ediyorum. İnşallah başarılı olur. Ben Fenerbahçe'nin neferiyim, emrindeyim. Camiamız böyle uygun görmüş, rakibi kutluyorum." dedi.

Muhabir: Asi Gazetesi