Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında, TOKİ ve Emlak Konut rezerv alanları ile Antakya Saraycık Deresi’nde devam eden çalışmalara ilişkin değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre toplantılarda, kentin yeniden ihya ve inşa süreci kapsamında il genelinde yürütülen rezerv alan projelerinin mevcut durumu ele alındı.
TOKİ ve Emlak Konut Projeleri Görüşüldü
TOKİ ve Emlak Konut tarafından Hatay genelinde sürdürülen rezerv alan uygulamalarında gelinen aşama, sahadaki çalışmaların kapsamı ve devam eden süreçler değerlendirildi.
Toplantılarda projelerin planlanan doğrultuda ilerletilmesi için yürütülecek çalışmalar üzerinde duruldu. Uygulama süreçlerinin ilgili kurumların koordinasyonuyla hızlı ve titiz şekilde sürdürülmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Saraycık Deresi’ndeki Son Durum Ele Alındı
Toplantının bir diğer gündem maddesi ise Antakya Saraycık Deresi bölgesinde devam eden çalışmalar oldu. Bölgedeki uygulamaların ulaştığı aşama ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar değerlendirildi.
Hatay Valiliği, kent genelindeki rezerv alan projeleri ve Saraycık Deresi’nde devam eden çalışmaların kurumlar arası koordinasyon içerisinde sürdürüleceğini bildirdi.






