Mehmet Alakuş’un katılımıyla güçlenen birliktelik, farklı adaylıkları ortak hedefte buluşturması bakımından büyük değer taşıdı. Alkan, kişisel çıkar gözetmeden bu yapıda yer aldığını belirtirken Alakuş, deprem sonrası işletmelerin sorunlarına mevcut yönetimin yeterli çözüm üretemediğini savundu.

HATSO’DA YAŞANAN USULSÜZLERİ AÇIKLADILAR
Güç birliği ile ortak akılla hareket eden isimler, Hatay Ticaret ve Sanayi Odası’da yaşanan usulsüzlere daha önce de değinerek A’da Z’ye kadar yapılan tüm faaliyetleri tek tek açıkladılar.
SINIRSIZ İÇKİLİ, LÜKS YEMEK HARCAMALARININ KAYNAĞI NEDİR?
Bu gelişmeler ardından Mevcut Başkan ve yeniden aday olan Hikmet Çinçin’in son olarak gerçekleştirdiği içkili ve yemekli toplantı dikkat çekti. Yaptığı harcamalarla iddiaların odağındaki isim olan Çinçin’nin sınırsız içki ve lüks yemek toplantılarının kaynağı merak uyandırdı.

ÇİNÇİN’İN SON YEMEKLİ TOPLANTISI: HESABI KİM ÖDEDİ?
Mevcut HATSO Başkanı ve yeniden aday olan Hikmet Çinçin’nin Samandağ Çevlik’te gerçekleştirdiği lüks yemekli toplantı yerel basına yansıdı. İçki servisinin su gibi aktığı toplantıda yapılan harcamaların kaynağı merak edilirken, Bütçenin oda tarafından karşılanıp karşılanmadığı hakkında açıklama yapılmadı. Toplantıyla ilgili yer alan haberler ve yorumlarda ise alkollü içki ve gereksiz lüks yemek eleştirileri yapıldı.
TERCİH ŞEFFAF HİZMET VE GÜVENDEN YANA
Öte yandan medyadan uzak kalarak sahada çalışmalarını sürdüren HATSO Adayı Yavuz ve güç birliği üyeleri sorunları yerinde tespit edip esnaf ve oda üyeleriyle bir araya geliyorlar. Katıldıkları her toplantıda yoğun bir ilgiyle karşılaşan heyet, şeffaflık ve güven vurgusu yapıyor. Projelerini aktaran Yavuz’a desteğin tam olduğu gözlerden kaçmıyor.




