Yerli Telefonlar Geliyor: : İnternet Kesilse de Çalışmaya Devam Edecek!
Yerli Telefonlar Geliyor: : İnternet Kesilse de Çalışmaya Devam Edecek!
İçeriği Görüntüle

ANTALYA (AA) - Kepez Belediyesinin, vatandaşların bitki ve fidelere daha kolay ulaşmasını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği 'Bahçe Market' projesi hizmete sunuldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Dokumapark'ta açılan Bahçe Market'te farklı türlerde bitki ve fideler vatandaşların beğenisine sunuldu.

Proje ile kentteki yeşil alanların artırılması ve vatandaşların uygun fiyatlarla bitki ve fidelere daha kolay ulaşması hedefleniyor.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, belediye olarak önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. 61 türde, 260 bin adet fide ürettiklerini anlatan Kocagöz, 'Bugün bütün parklarımızı kendi ürettiğimiz fidelerle yeşillendiriyoruz. Şimdi ürettiğimiz bu fide ve çiçekler vatandaşlarımızın evlerini, balkonlarını, bahçelerini süsleyecek.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA