DOLAR 32,4261 0%
EURO 34,7978 -0.16%
ALTIN 2.428,33-0,26
BITCOIN 20564380,12%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dostluk maçı dostça bitti

Dostluk maçı dostça bitti

ABONE OL
14 Eylül 2021 11:09
Dostluk maçı dostça bitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sosyal Hayata Uyumun Desteklenmesi Projesi kapsamında ilk etkinlik Hatay’da gerçekleştirildi

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’ nün Uyum Strateji Belgesi ve Ulusal Eylem Planı çerçevesinde hazırlanan, Dünya Bankası ve Türk Kızılay işbirliği ile hayata geçirilen Sosyal Hayata Uyumun Desteklenmesi Projesi kapsamında Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Murat Hayzaran, Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Gökçe OK, Türk Kızılay Göç Hizmetleri Direktörü Bayram Selvi, Hatay İl Göç İdaresi Müdürü Murat Keskin ve ilgili il protokolünün katılımı ile Antakya Spor Salonunda Tekerlekli Sandalye Basketbol müsabakası gerçekleştirildi.

OK: “BİZİM İÇİN YARINIMIZIN TEMİNATISINIZ”

Hatay İl Göç İdaresi Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen toplantıda Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Gökçe Ok, “Bu coğrafya göçmenlerle harmanlanmış bir ülke. İçinde bulunduğumuz ve aynı havayı teneffüs ettiğimiz Hatay’ımız da bu anlamda bir medeniyetler beşiğidir. Burada uyruk yoktur, burada etnik kimlik yoktur, burada milliyet yoktur, burada yaratılmışların en şereflisi olan insan vardır. Bizim için insansınız, bizim için gençsiniz. Bizim için yarınımızın teminatısınız. En güzel şekilde okuyacaksınız. Türkçenizi öğreneceksiniz, hayata tutunacaksınız” dedi ve “Bisikletini kapan gelsin!” sloganı ile proje kapsamında önümüzdeki ay gerçekleşecek Uyumla Pedal Çevir etkinliğine tüm misafirleri davet etti.

DOSTLUK MAÇI 39-39 BİTTİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün de katkıları ile düzenlenen maçta Türk ve Suriyelilerden oluşan karma takımlar karşı karşıya geldi. Dostluk Maçı, projenin amacına binaen 39-39’luk skor ile beraberlikle sonuçlandı.  Dostluk Maçının ardından sporculara ve antrenörlere protokol üyeleri tarafından madalya ve hediyeler takdim edildi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.