DOLAR 32,4069 -0.1%
EURO 34,8076 0.17%
ALTIN 2.434,96-0,14
BITCOIN %
Hatay
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Necmettin Çalışkan Kilis’te

Necmettin Çalışkan Kilis’te

ABONE OL
22 Eylül 2021 11:02
Necmettin Çalışkan Kilis’te
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi (SP) 5. Olağan Kongresi pazar günü Kanarya Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Kilis il Başkanı Şerif Karakurt Korona virüs olduğundan dolayı Kongreye katılamazken programa;  Kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Genel İdare Kurulu üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Mehmet Karalar, Saadet Partisi Gaziantep il Başkanı Mehmet İslam ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Kilis il Başkanı Mehmet Akif Perker, İyi Parti Kilis il Başkanı Ağa Gündoğmuş, Hürdapar Kilis il Başkanı Ali Kiriş, Deva Partisi Kilis il Başkanı Yavuz Yedilioğlu,  delegeler ve misafirler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra divan teşekkül ettirildi. Ardından selamlama konuşmasını Saadet Partisi Teşkilat Başkanı Salih Özoğuz yaptı. Raporların okunmasının ve ibraz edilmesinden sonra Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan bir konuşma gerçekleştirdi.

Genel Başkan Yardımcısı Arıkan’ın konuşmacı olarak katıldığı kongrede genel siyasi gündemi değerlendirdi. Vatandaşın geçim sıkıntısı, gıda enflasyonu, gittikçe ağırlaşan faturalar altında gelecek kaygısı yaşadığına vurgu yapan Arıkan, yaşanan tüm bu süreçlerin dış politika ve ekonomi yönetimi ve küresel rekabet koşullarının bir dayatması sonucu yaşandığına dikkat çekti.

Arıkan, konuşmasının devamında “Büyük ve güçlü bir Türkiye için, müreffeh ve yaşanabilir bir Türkiye için” yola çıktıklarını vurgularken, birikmiş bir çok konunun çözüm beklediğini bunun için en yakın zamanda Saadet iktidarına ihtiyaç duyulduğunu belirtti.”

Arıkan konuşmasında; “Saadet Partisi gelecek bir vizyonu olan, bu milletin geleceğiyle dertlenen bir partidir. Saadet Partisinin şuurlu insanlar topluluğu olduğunu ifade ederek; insan ne kadar bilgili olursa olsun, şuurlu olmadığı sürece olayların özünü kavrayamaz ve başkaları tarafından kullanılır.” dedi.

Mahmut Arıkan’ın konuşmasının ardından ise seçimlere tek liste ile geçilerek Şerif Karakurt yeniden Saadet Partisi Kilis il Başkanlığı görevine seçilerek güven tazeledi.

Divan başkanlığı yapan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’da; “Bugüne kadar canla başla hizmet eden yönetim üyelerine teşekkür ederken, yeni seçilen yönetime de başarı dileklerinde bulundu.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.