DOLAR 32,3882 -0.12%
EURO 34,6956 -0.33%
ALTIN 2.411,17-0,96
BITCOIN %
Hatay
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAĞIMSIZ MECLİS ÜYELERİNE CHP’DEN DAVET

BAĞIMSIZ MECLİS ÜYELERİNE CHP’DEN DAVET

ABONE OL
8 Ocak 2021 13:05
BAĞIMSIZ MECLİS ÜYELERİNE CHP’DEN DAVET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, bağımsız meclis üyeleri Ahmet Bilgin ve Ümit Cahit Doğruel’i CHP’ye davet etti.

 CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız; “Son yerel seçimde aynı siyasi çizgide olduğuna inandığımız ancak farklı bir parti çatısı altından seçilerek görevlerini bağımsız olarak sürdürme kararı alan Defne Belediyesi Meclis üyelerimiz Ahmet Bilgin ve Ümit Cahit Doğruel arkadaşlarımızın çalışmalarını büyük bir ilgiyle takip etmekteyiz” ifadesini kullanan Parlakyıldız sözlerine “Kadim bir kültürü üzerinde yaşattığımız, genç Defne ilçemiz ile ilgili sevgi ve hizmet çabalarını dikkatle izlediğimiz bu arkadaşlarımızın, CHP çatısı altında İlçemize daha da faydalı olabileceklerini düşünmekteyiz” şeklinde sürdürdü.

ORTAK DEĞERLERİMİZ GÜÇLENECEK

Bağımsız meclis üyelerini Partimize üye olmaları durumunda Meclis grup toplantılarımızda önerecekleri fikirler ve komisyonlarda alacakları görevler, içlerindeki Defne aşkının hizmete dönüşmesine çok daha büyük katkı sunacaktır” sözleriyle partisine davet eden Parlakyıldız, açıklamasının sonunda “Siyasi çizgi, dünya görüşü ve hedefler konusunda bizlerle paralel bir noktada olduklarına inandığımız bu arkadaşlarımızın alacağı böyle bir karar, Defne halkının iradesinin meclise daha geniş bir şekilde yansımasını sağlayacağı gibi, siyasi ruh ve beden uyumunu tümleştirerek sahip olduğumuz ortak değerleri daha fazla güçlendirecektir” dedi. Hasan SARP

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.