DOLAR 32,2047 0%
EURO 35,0180 0.01%
ALTIN 2.498,40-0,08
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İ L A N

DÖRTYOL MİLLİEMLAK MÜDÜRLÜĞÜ               

Kiralanacak Taşınmazların

1- Yukarıda nitelikleri belirtilen Taşınmaz malın kiralama işlemi, hizasında belirtilen gün ve saatte Dörtyol Milli Emlak Müdürlüğü makam odasında toplanacak komisyon huzurunda dosyalarındaki şartnameler uyarınca 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 maddesine göre Açık Teklif Usulü ile yapılacaktır.
2- İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için; yasal yerleşim yeri sahibi olmaları, tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri, gerçek kişilerin T.C. Kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi numarasını bildirmeleri, 2886 sayılı yasanın 26. maddesinde belirtilen değerlerle geçici teminatı yatırmış olmaları, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi, tüzel kişilik adına ihaleye katılacak olanların tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirküleri veya vekâletnameyi ihale saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.
3- Posta ile yapılan müracaatlarda ihale tarihi ve saatinden sonra gelen teklifler kabul edilmez.
4- İhale ile ilgili şartnameler mesai saatleri içinde ücretsiz olarak Dörtyol  Milli Emlak Müdürlüğünden  temin edilebilir.
5- İhale Komisyonu, gerekçesini belirtmek kaydıyla ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İ L A N O L U N U R#ilangovtr Basın no ILN02022275

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.