Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın Konyaspor'u ağırlayacak
Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın Konyaspor'u ağırlayacak
İçeriği Görüntüle

2024-2025 sezonu Hatay Süper Amatör Ligi Play-Off müsabakalarını zirvede tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Samandağ Spor, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı makamında ziyaret etti.

Yeni yönetim ilk ziyaretini gerçekleştirdi

Ziyaret, Samandağ Spor Kulüp Başkanı Yusuf Yatkın liderliğinde gerçekleşti. Yeni yönetimde yer alan İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yüksek, Defne Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Sercan Açıkyol, iş insanları Ufuk Düzel, Doğan Sagaltıcı, Yusuf Kudret ve HATSU personeli Sinan Çobancı da ziyarette hazır bulundu.

350 genç sporcu altyapıda yetişiyor

Ziyaretin başlangıcında Başkan Yatkın ve yönetici Açıkyol, Vali Masatlı’ya çiçek takdim etti. Görüşmede kulüp faaliyetleri hakkında bilgi veren Yatkın, Samandağ Spor altyapısında 350 sporcunun bulunduğunu ve bu gençlerin aktif olarak sporla buluştuğunu aktardı. Yatkın, ayrıca altyapıdan Hatayspor ve diğer büyük kulüplere oyuncu kazandırdıklarını da belirtti.

“Gençlerimize sporla yön veriyoruz. Bölgesel Amatör Lig’de şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.”
Yusuf Yatkın, Samandağ Spor Kulüp Başkanı

Vali’ye özel forma hediyesi

Ziyaretin sonunda, Vali Masatlı’ya isminin yazılı olduğu Samandağ Spor’un 19 numaralı forması hediye edildi. Samimi geçen buluşmada, Başkan Yatkın ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Masatlı’nın misafirperverliğine teşekkür etti.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kulübün elde ettiği başarıyı tebrik ederek, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Samandağ Spor’a yeni sezonda başarılar diledi.

Muhabir: Hasan Sarp