DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046620-2,71%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEVA Antakya’dan engelli bireylere ziyaret

DEVA Antakya’dan engelli bireylere ziyaret

ABONE OL
16 Haziran 2021 10:24
DEVA Antakya’dan engelli bireylere ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Antakya İlçe Teşkilatı, Hatay’da engelli bireylere ziyaret gerçekleştirdi. DEVA Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun, Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, yönetim kuruluyla birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Hatay Şube Başkanı Ali Rıza Tekin’in ev sahipliğinde, Hatay Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Hüseyin Ateşer, Hatay Engelli Aileleri Dernek Başkanı Erdal Uğurlu, Engelsiz Arsuz Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Serhat Gökpınar, Reyhanlı Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Ergeç, İskenderun Engelliyim Dernek Başkanı Kamil Göçmen, Hatay Engelli ve Engelli Aileleri Birliği Derneği Başkanı İmad Alkan ve üyeleri bir araya geldi.

“DEVA VE UMUT OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Engelli bireylerinde siyasi oluşumlarda yer almalarının çok değerli olduğu belirtilen yazılı açıklamada, “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatta ve siyasette rol almaları, kendi güçlü yönleriyle topluma katkı sağlamaları ve engelli politikalarının oluşumunda fiilen yer almaları bizler için çok değerlidir. Yapılan görüşmede engelli bireylerin toplum hayatında, sosyalleşmekte yaşadığı zorluklar, yeterli eğitim imkanlarına sahip olamama, üretime dahil olmakta yaşanan güçlükler konu başlıkları olarak ele alındı. Engelli birey yoktur, bütün bunları yapması engellenen bireyler vardır! Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) olarak kısıtlayan yaşam şartlarının iyileştirileceği ve “engellenen bireyler” olmanın önüne geçileceği mesajı verildi. Engelli vatandaşlarımızın önlerindeki engelleri kaldırmak için çalışmaya, özel gereksinimli çocuklarımızın hayatlarına DEVA ve umut olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.