DOLAR 32,5673 0.13%
EURO 34,9680 -0.18%
ALTIN 2.438,130,09
BITCOIN 20992550,31%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
HGC’DEN İSKENDERUN ÇIKARMASI

HGC’DEN İSKENDERUN ÇIKARMASI

ABONE OL
5 Kasım 2021 11:01
HGC’DEN İSKENDERUN ÇIKARMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan ve İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kemal İnce’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti ikinci başkanı Nihat Mazmanoğlu, İskenderun temsilcisi Sabriye Sönmez ve üye Gazetecilerin katılımıyla geçtiğimiz yaz kararnamesi ile İskenderun’a atanan Başsavcı Ünalan’a hoş geldin ziyaretinde bulunarak gündemdeki konularla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulup Hatay Basının durumu hakkında bilgiler verildi. Öte yandan HGC yönetimi ve üyeleri uzun yıllardır İskenderun Devlet Hastanesi Göğüs Polikliniğinde hizmet veren halkın doktoru olarak adlandırılan ve çok sevilen, yakın zamanda İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığına ataması gerçekleşen Dr. Kemal İnce’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyaretlere Hatay Gazeteciler Cemiyetinden Sadullah Aslan, Işık Şener, Kerim Yılmaz, Vahap Yüce ve Seyhan Tan katıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.