DOLAR 32,3460 0.2%
EURO 35,1514 -0.1%
ALTIN 2.239,23-0,18
BITCOIN 2046615-6,00%
Hatay

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DERDİMİZ İSKENDERUN!

DERDİMİZ İSKENDERUN!

İskenderun'da oynana Play-Off maçı sonrası, 'Bu pankartı kimler astı, asılmasına kim izin verdi" tartışmaları yaşandı.

ABONE OL
8 Mayıs 2021 13:49
DERDİMİZ İSKENDERUN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde adı il olması konusunda sıkça anılan İskenderun ilçesi, Hataylıları üzmeye devam ediyor. İskenderun bölgesinde bulunan diğer ilçelerinde destek vermesi, ilçe belediye başkanlarının da onaylaması sonrası ‘İskenderun il olmalı’ kampanyaları can sıkmaya devam ediyor.

HATAY İSKENDERUN’LA, İSKENDERUN HATAY’LA GÜZEL

Hatay’ın eşsiz kıyı kenti olan ve Hatay denilince akla ilk gelenler arasında yer alan İskenderun’un adının il olma talebiyle anılması, şehri huzursuz ediyor. Birbirinden güzel 15 ilçesi ile, Türkiye’nin inci tanesi büyükşehiri olan Hatay, İskenderun’un il olma talebi sonrası, sancılı bir süreç geçiriyor.

RESMİ BİR ADIM ATILMIŞ DEĞİL!

İskenderun bölgesinde bulunan birkaç ilçe belediye başkanı ve sivil toplum kuruluşları tarafından son bir kaç yıldır sürekli lanse edilen ‘İskenderun il olmalı’ talebi tekrar gündeme geldi. Nitekim laftan ileriye gidemeyen sürecin Hatay’a zarar verdiği aşikarken, bunca duruma rağmen bir resmi adımın bile atılmamış olması “Hatay’la İskenderun’un arasını açmak kime ne kazandıracak” yorumlarına neden oluyor.

STATTA AÇILAN PANKARTA KİM İZİN VERDİ?

Diğer yandan son olarak 2. Lige yükselme Play-Off maçında Kütahyaspor’u konuk eden İskenderunspor’un maçında açılan pankart büyük tepki çekti. “Sayın Cumhurbaşkanımız il olmak istiyoruz” yazılı pankartın nasıl ve ne şekilde asıldığı bilinmezken, pankartın asılmasına kimin izin verdiği ise merak konusu oldu. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • erdi

    kusura nakmayında antakyayı kimse istemiyor. sağlık! teknoloji ve yaşamda 1960 ları geçemeyen şehri me yapsınlar. Sınıra sıkışmış, gelişmeyen, her teknolojinin en son gelebildiği köy gibi yer. diğer illerde neler yapılıyor neler. Halk bu kafayla kaldığı sürece gelişöeyecek şehir


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.