DOLAR 32,5837 0.29%
EURO 35,0582 0.23%
ALTIN 2.456,250,84
BITCOIN %
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Solğun Güven Tazeledi

Başkan Solğun Güven Tazeledi

ABONE OL
15 Kasım 2021 12:10
Başkan Solğun Güven Tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Eğitim-Sen Hatay 1 Nolu Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Antakya Öğretmenevinde gerçekleşen kurulda, mevcut başkan Ömer Solğun yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Olağan kurul sonrası yeniden başkan olmanın haklı gururunu yaşadığını söyleyen Başkan Solğun, “Türk Eğitim-Sen, geçmişi olan tarihi tecrübe ve birikimi olan bir milli sivil toplum örgütüdür. Varlık sebeplerimizi biliyoruz. Bunlar genelde, bu ülke ve milletin ilelebet sağlam bir zeminde hayatiyetini devam ettirmesi özelde çalışma hayatında yaşadığımız zorluklara  “kendimiz olarak” sağlam bir duruş göstererek kamu çalışanlarının daha şahsiyetli yaşamasının mücadelesini yapmaktır. İlkemiz önce ülkemiz olan Türkiye sevdalılarıyız. 11 Kasım 2017 tarihinde görevi devraldığımız dört yıllık süreç zarfında özverili çalışmalardan dolayı yönetim kuruluma, ilçe başkanlarıma, okul temsilcilerime ve desteklerini bizden esirgemeyen siz değerli üyelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Dört yılda 2 bin 292 yeni kayıt yaparak bin 500 üye artışı yaptık. Önümüzdeki dönemde hedefimiz Hatay genelinde yetkili sendika olmaktır bu konuda en büyük destekçimiz sizler olacaksınız” diye konuştu. Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.