DOLAR 32,4552 -0.12%
EURO 34,7695 -0.66%
ALTIN 2.439,070,13
BITCOIN 2078138-0,93%
Hatay
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altıneller Vestel’de Dev Açılış

Altıneller Vestel’de Dev Açılış

ABONE OL
28 Temmuz 2021 10:15
Altıneller Vestel’de Dev Açılış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dayanıklı tüketim malları sektöründe 14 mağaza ile faaliyet gösteren Altıneller Vestel 29 Temmuz Perşembe (yarın) günü üç mağazasını muhteşem bir törenle açmaya hazırlanıyor. Kovid-19 salgını dolayısıyla resmi açılışını yapamadıkları Ekinci, Çekmece ve Turunçlu şubelerinin açılış töreni için tüm hazırlıkları tamamlayan Altıneller Vestel Yönetimi tüm Hataylıları açılışa davet etti.

“BÖLGEDE EN ÇOK BAYİSİ BULUNAN FİRMA”

Dayanıklı tüketim malları sektöründe Türkiye’nin en iddialı markası olan Vestel’in bölgede en çok bayisi ile faaliyetlerini sürdüren Altıneller Vestel, Hatay, Adana ve Mersin’de bulunan mağazaları ile sektördeki istikralı yükselişini sürdüren bir firma olarak çıkıyor karşımıza. Mağazaları arasında bulunan Vestel’in yeni nesil Concept Mağazası ile de farkını ortaya koymayı başaran Altıneller Vestel gördüğü yoğun ilgi ile alışverişin adresi durumunda.

PANDEMİ NEDENİYLE AÇILIŞLAR YAPILAMAMIŞTI

Ekinci, Çekmece ve Turunçlu şubeleri için yapacakları açılış töreni ile o güne özel indirimler ile müşterilerin karşısında olacaklarını söyleyen Altıneller Vestel İşletmecilerinden Yusuf İlyas Yılmazoğlu, Beyaz eşya, Televizyon, Klima, Derin Dondurucu, Ankastre ve Küçük ev aletlerinde yapacakları indirimin bugüne kadar görülmemiş bir indirim olacağının altını çizerek herkesi 29 Temmuz Perşembe (yarın) günü yapılacak olan muhteşem açılış törenine davet etti.

“İSTİKRARLİ YÜKSELİŞİMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Genç ve başarılı işletmeci Yusuf İlyas Yılmazoğlu kısa bir sürede bölgede 14 mağazaya ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek güçlerine güç kattıkları Ekinci, Çekmece ve Turunçlu şubelerinin Kovid-19 salgını dolayısıyla gecikmeli olarak yapacakları açılış töreninin Altıneller Vestel ailesine yakışır bir biçimde gerçekleşeceğini vurgulayarak sektörde istikrarlı yükselişlerini sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.