DOLAR 32,4030 -0.07%
EURO 34,8145 -0.1%
ALTIN 2.433,01-0,07
BITCOIN %
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tarih ve Turizm Cenneti Hatay MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Tarih ve Turizm Cenneti Hatay MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

ABONE OL
3 Temmuz 2021 11:15
Tarih ve Turizm Cenneti Hatay MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülke genelinde kısıtlamaların kalkmasıyla beraber, tarihi ve turistik alanlar ziyaretçi akınına uğradı. Tarih ve turizm kenti olan Hatay’da, kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte önemli alanlarda misafirlerini karşılamaya başladı.

SAYISIZ ZİYARET NOKTASI

Dünyanın en uzun kumsalının bulunduğu ilçeye sahip olan, Türkiye tarihinin en fazla ve önemli tarihi eserlerinin bulunduğu kent olan, Anadolu’nun ilk camisini barındıran, tarihin ilk ışıklandırılan caddesini barındıran, dörtte üçü denizle kaplı olup çok sayıda gezilecek alanı olan Hatay, kısıtlamanın kalkmasıyla yerli ve yabancı turistleri bekliyor.

HATAY’A UĞRAMADAN TATİLİZİ BİTİRMEYİN!

Kente gelen yerli yabancı turistlerin hayranlıkla gezdiği şehir olan Hatay, tatillerde de en fazla ilgi gören şehirler arasında yer alıyor. Tarih ve turizm uzmanları, Türkiye’de gezilecek en önemli şehirler arasında Hatay’ın olduğunu ifade ederek, “Hatay’a uğramadan tatilinizi bitirmeyin” uyarısında bulundular. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.