DOLAR 32,4504 -0.04%
EURO 34,8135 -0.11%
ALTIN 2.431,04-0,15
BITCOIN 20672390,50%
Hatay
20°

KAPALI

04:08

İMSAK'A KALAN SÜRE

NİDA YILMAZ’DAN HGC’YE ZİYARET

NİDA YILMAZ’DAN HGC’YE ZİYARET

ABONE OL
7 Temmuz 2021 10:34
NİDA YILMAZ’DAN HGC’YE ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret eden HBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nida Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde basın yayın dairesinde yapılan çalışmalar hakkında gazetecilere bilgiler verdi.

YILMAZ: YEREL BASIN ÇOK CİDDİ BİR DENETLEME MEKANİZMASIDIR

Gerçekleştirdiği ziyarette yerel basın hakkında görüşlerini dile getiren HBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nida Yılmaz, “Yerel basınımızın güçlenmesinin demokrasiye çok ciddi katkılar sağlayacağına inanıyorum. Çünkü yerel basın çok ciddi bir denetleme mekanizmasıdır. Yerel basının olması sadece siyasetçiler değil, toplumu yöneten diğer unsurlarında hakkaniyetle eleştirilmesi yapıcılık anlamındadır. Her zaman bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

TEMİZYÜREK: EXPO 160 YILLIK GELENEĞİ OLAN BİR DÜNYA FUARIDIR

Gerçekleştirdiği ziyarette HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’in “EXPO konusunda yerel basın ile ilgili çalışmalarınız var mı?” sorusuna yanıt veren HBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nida Yılmaz, “EXPO 160 yıllık geleneği olan bir dünya fuarıdır. Gittiği her yerde çok ses getiren bir organizasyondur. Bu anlamda Hatay’a çok şey kazandıracak bir proje. Yerel basınımız için de planlamalarımızı hazırladık. Ağustos ayı içerisinde Hatay’da ki yerel basınımıza yönelik yaptığımız çalışmaları paylaşacağız. Yerel basınımız aracılığı ile planlamalarımızı duyuracağız. Bizleri cemiyetinizde kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyor, yerel basınımızın çalışanlarına da görevlerinde başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.