DOLAR 32,4767 0.11%
EURO 34,8108 -0.05%
ALTIN 2.428,06-0,27
BITCOIN 20603541,32%
Hatay
17°

KAPALI

12:37

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Hayrullah Camii Dualarla İbadete Açıldı

Hayrullah Camii Dualarla İbadete Açıldı

ABONE OL
25 Ağustos 2021 14:21
Hayrullah Camii Dualarla İbadete Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı İlçesi Hisarcık Mahallesi Hayrullah Camii, dualarla ibadete açıldı.
Açılış programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yayladağı İlçe Müftüsü Hamza Köse’nin yaptığı açış konuşmasının ardından kürsüye gelen Hatay İl Müftü Yardımcısı Murat Akçay, camilerin İslam tarihindeki öneminden bahsederek caminin yapımında maddî ve manevî emeği geçenlere teşekkür etti.  
Program; Yayladağı İlçe Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve Milletvekillerinin selamlama konuşması ile devam etti.  
Selamlama konuşmalarının ardından İl Müftü Yardımcısı Murat Akçay dua yaptı. Duanın akabinde protokol tarafından açılış kurdelesi kesildi.
Açılış programına; Yayladağı Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, Hatay Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik, İsmet Tokdemir, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İl Müftü Yardımcısı Murat Akçay, Yayladağı İlçe Müftüsü Hamza Köse, protokol üyeleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Program yemek ikramı ile sona erdi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.