DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN %
Hatay
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“HEDEFİMİZ KUPAYI ALMAK”

“HEDEFİMİZ KUPAYI ALMAK”

ABONE OL
9 Aralık 2021 16:18
“HEDEFİMİZ KUPAYI ALMAK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Asi Gazetesine, Ziraat Türkiye Kupası’nda hedeflerini ve Ocak ayı transfer politikasını anlattı.

Lütfü Savaş, yaptığı açıklamada, takımlarının Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılı bir performans sergilediğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda Nasadoge Menemenspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Savaş, “Çekilen kuralarda bize Menemenspor çıktı, biz seribaşıydık. Menemenspor ile oynayacağımız maçta her iki takıma da başarılar dilerken, Hatayspor’umuzun bu turu da atlayacağını düşünüyoruz. Geçen sene Ziraat Türkiye Kupasında bir hedefimiz yoktu ama bu sene gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz. Gücümüz yetiyorsa da kupayı almak istiyoruz” diye konuştu.

“ARA TRANSFERDE İLK HEDEFİMİZ TÜRK OYUNCU ALMAK”

Savaş, Spor Toto Süper Lig’inde ara transfer döneminin yaklaşmasıyla oyuncu arayışlarına devam ettiklerini söyledi.

Transferde önceliklerinin Türk futbolcular olduğunu aktaran Savaş, şöyle devam etti: “Birinci tercihimiz Türk oyuncu almak ama yabancı oyuncu kaybedersek, yabancı oyuncu da alabiliriz. Bizim teknik ekip ve futbol sorumlumuz başta olmak üzere, yönetici arkadaşlarımız önümüzdeki yılın hesabını yapıyorlar. Bundan sonraki süreç içerisinde de Hatayspor’un başarısı ve ekonomisi için müthiş bir efor sarf ediyorlar. Hem ekonomi lazım hem de ekonomiyle birlikte takımların başarı ve motivasyonu lazım.” Savaş, takımın mevcut durumundan da bir taraftar olarak çok memnun olduğunu kaydetti. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP