DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521,29%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son 90 Dakika

Son 90 Dakika

ABONE OL
18 Mayıs 2024 22:34
Son 90 Dakika
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de 37. hafta maçında Beşiktaş’a konuk olan Atakaş Hatayspor karşılaşmadan son dakikalarda yediği penaltı golü ile 2-2 beraberlikle ayrıldı ve lig’de kalma umutlarını son 90 dakikaya taşıdı.

Maça mutlak 3 puan parolası ile çıkan Bordo Beyazlılar 27. Dakikada Rui Pedro’nun köşe vuruşunda Massanga Matongo Hatayspor’u Beşiktaş deplasmanında 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Hatayspor kalesine ataklar gerçekleştiren Beşiktaş 33. Dakikada Alex Oxlade-Chamberlain çok sert vurdu. Kaleci Visar Bekaj muhteşem bir kurtarışa imza attı. Beşiktaş bir kez daha gole çok yaklaştı. Ardından Demir Ege dönen topu kaleye gönderdi. Kilama kafayla topu çizgiden çıkardı. İlk yarıda net bir pozisyon olmayınca devre arasına Hatayspor’un 0-1 üstünlüğü ile gidildi.

HATAYSPOR 90+6’DA YIKILDI

İkinci devre Beşiktaş’ın atakları ile başlarken Siyah Beyazlılar  ilk dakikalardan itibaren Hatayspor kalesine kurduğu baskının meyvelerini 50. Dakikada Gedson Fernandes ceza sahası dışından çok sert vurdu. Skoru 1-1’e getirdi. Portekizli futbolcu maçın ikinci yarısında oyuna dahil olmuştu. Yenilen gole hemen karşılık veren Hatayspor 56. Dakikada Hatayspor bir kez daha öne geçti. Dele-Bashiru’nun golü ile skor Hatayspor lehine 2-1 oldu. Golden sonra iyice baskıyı Hatayspor ceza alanı ile ceza sahasına yıkan Beşiktaş maçın uzatmalarında 90+6’da VAR incelemesi sonrası Salih Uçan’a yapılan müdahale sonrası penaltı kararı çıktı. Aboubakar topu ağlara gönderdi ve skoru 2-2 yaptı, karşılaşma bu skorla sona erdi.

PULATTAN PENALTI İSYANI

Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Hatayspor’da teknik direktör Özhan Pulat karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 90+7. dakikada penaltıdan yediği golle 3 puanı bırakan Hatayspor’da Özhan Pulat, maç sonu isyan etti.

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat maç sonu yaptığı açıklamada, “Bir şehir, deprem çadırlarında bu takımın galibiyetini bekliyordu. Şu penaltı pozisyonunu biri anlatsın. Resmen galibiyet elimizden uçup gitti. Bu kadar kritik topta penaltıların Gaziantep’te burada kolay çalınması… Rakip takım beni korkutmuyor artık. Benim korktuğum şeyler başka. Enseyi hiçbir zaman karartmayacağız. Hatayspor, son hafta onur mücadelesini verecek ve inşallah ligde kalacak.” ifadelerini kullandı.

RAKİP RİZE

Lig’de kalma umutlarını son haftaya taşıyan Hatayspor’da 38. Haftada Mersinde Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.