DOLAR 32,4808 0.12%
EURO 34,8034 -0.07%
ALTIN 2.426,98-0,31
BITCOIN 20620581,27%
Hatay
17°

KAPALI

12:37

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ATSO’dan Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

ATSO’dan Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

ABONE OL
22 Aralık 2021 10:58
ATSO’dan Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bulanık, Erdoğan Ray, Serdar Şahutoğlu, Genel Sekreter Ali Mullaoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ile birlikte çatı TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na makamında ziyaret gerçekleştirdi.

ATSO Heyeti, ziyarette TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na ATSO’nun hazırladığı ve Hatay İş Dünyasının beklentileri olan İnşaat Sektörü Tasfiye Beklentisi ve Fiyat Farkı Verilmesi, Asgari Ücret desteğinde kapsamın genişletilmesi, Medikal Firmalarının alacakları, Hatay’da Serbest Bölge Kurulması, Adana-Hatay Otobanının Antakya’ya kadar uzatılması, Afrin Zeytinyağı’nın Rekabete Aykırılığı, S. Arabistan Ambargosu, Yayladağı ve Zeytindalı Sınır Kapıları, İhracatçılara Teşvik, Bankacılık İşlemleri Kredi Temininde Teminat Sıkıntısı, Tarımsal Elektrik, Mazot ve Pamuk Desteği, Göç Bakanlığı Kurulması, Türkiye’deki Suriyeli Mültecilerle ilgili kapsamlı bir rapor sundu.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin yaptığı açıklamada “İlimizin sorunları ile ilgili raporumuza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ve bizleri ağırlamalarından dolayı Sayın Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.