DOLAR 32,4280 0.01%
EURO 34,6780 -0.39%
ALTIN 2.393,76-1,68
BITCOIN 1966065-3,70%
Hatay
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KEŞKE DEMEDEN ÖNCE!

KEŞKE DEMEDEN ÖNCE!

ABONE OL
22 Şubat 2021 06:11
KEŞKE DEMEDEN ÖNCE!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, yıkılan vakıflar iş hanı ile ilgili yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği yazılı basın açıklamasında Başkan Parlakyıldız; “Yıkılan Vakıflar İş hanının yerinin boş bırakılması ve Kent meydanı olarak Hatay halkına hediye edilmesi, toplumun tamamına yakınının ortak talebi olarak ortada duruyor” dedi.

Bu talebin yerine getirilmesine tek engel ise, Vakıflar Genel Müdürlüğünün bürokratları olarak görünüyor diyen Parlakyıldız: Kamu vicdanını derinden ilgilendiren böyle bir konuda, Vakıflar Bölge Müdürlüğünün konuyu Devlet ve Hükümet yetkilileriyle görüşerek, kent meydanı talebini olumlu olarak yanıtlamasını bekliyoruz. Millet Bahçeleri projelerini miting meydanlarında büyük bir heyecanla anlatan Ak Parti hükümetinin bu talebe duyarsız kalacağını düşünmüyoruz ifadesini kullandı.

Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, “Milletvekillerinden belediye başkanlarına, valimizden kaymakamlara, STK’lardan tüm partilerin temsilcilerine ve halkın tüm katmanlarına kadar herkesin ortak olduğu bu talep, ivedili olarak yerine getirilmez ise, Antakya’mızın Siluetini kısmen düzeltecek, tarihi bir fırsat kaçırılmış olacak” dedi.

Parlakyıldız, ayrıca Topluma ve Halka faydaları ile gurur kaynağımız olan Vakıflar Genel müdürlüğünün, toplumun tüm katmanlarını üzecek bir tavır sergileyerek, saygınlığına zarar vermeyeceğini ve Devlet organlarıyla kuracağı diyalog ve müzakere ile konuya çözüm üretebileceğini düşünüyoruz. Vakit geç olmadan herkesi gücü ve yetkisi çerçevesinde çözüme destek olmaya davet ediyoruz ifadesine yer verdi. Hasan SARP

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.