ADANA (AA) - Adana'da telefonla aradıkları kişiyi kendilerini polis olarak tanıtıp dolandırdıkları ileri sürülen 2 zanlı Mersin'de gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Yüreğir ilçesinde oturan bir kişinin telefonla aranıp kendilerini polis olarak tanıtan kişilerce kandırılarak 2 yüzük, 2 çift küpe, 11 çeyrek, 3 yarım ve 20 tam altın ile 2 bin 800 lirasının alındığı ihbarı üzerine araştırma başlattı.

Ekipler, yaptıkları çalışmayla dolandırıcılık olayına karışan 2 şüphelinin Mersin'in Tarsus ilçesinde olduğunu tespit etti.

Kente giden ekipler, düzenledikleri operasyonla 2 zanlıyı yakaladı. Jandarma, dolandırıcılık yoluyla alınan para ve altınları da ele geçirip sahibine teslim etti.

Köyde kurulan tesisle kurutulan cennet hurmaları Almanya'ya ihraç edildi
Köyde kurulan tesisle kurutulan cennet hurmaları Almanya'ya ihraç edildi
İçeriği Görüntüle

Başka bir dolandırıcılık olayında elde edildiği değerlendirilen 4 bin 600 dolara da el konuldu.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA