Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 13–27 Aralık 2025 tarihleri arasında kent merkezindeki birçok ana cadde ve yol geçici olarak trafiğe kapalı olacak.

Asfalt dökümü, kaldırım ve bordür imalatları ile orta refüj düzenlemeleri nedeniyle uygulanacak trafik kısıtlamaları, özellikle Cumhuriyet Meydanı ve çevresini kapsayan ana arterlerde yoğunlaşacak.

Trafiğe Kapatılacak Cadde Ve Yollar Şu Şekilde Açıklandı:

  • Atatürk Caddesi
    (Cumhuriyet Meydanı – Kavaslı Kavşağı arası)

  • Cumhuriyet Caddesi
    (Cumhuriyet Meydanı – 75. Yıl Bulvarı arası)

  • Adnan Menderes Caddesi
    (Cumhuriyet Meydanı – Uğur Mumcu Kavşağı arası)

  • Gündüz Caddesi
    (Cumhuriyet Meydanı – Armutlu Kavşağı arası)

  • Fatih Caddesi
    (Armutlu Kavşağı – Vali Ürgen Göbeği arası)

  • Ayşe Fitnat Caddesi
    (Vali Ürgen Göbeği – 75. Yıl Bulvarı arası)

  • Rüstem Paşa Caddesi
    (Fatih Caddesi – 75. Yıl Bulvarı arası)

  • Uğur Mumcu Caddesi
    (Hatsu Kavşağı – 75. Yıl Bulvarı arası)

  • 75. Yıl Bulvarı

    Hatay’da Yeni Logo Tartışmalarına Vali Masatlı’dan Net Yanıt
    Hatay’da Yeni Logo Tartışmalarına Vali Masatlı’dan Net Yanıt
    İçeriği Görüntüle

Hatay Yol-2

Öğrenciler İçin Özel Önlem

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, güzergâh üzerinde bulunan okullarda eğitim gören öğrencilerin ulaşımının aksatılmayacağı, gerekli servis ve yönlendirme düzenlemelerinin yapılacağı belirtildi.

Çalışmalar İki Haftada Tamamlanacak

Yetkililer, kent estetiğini ve ulaşım konforunu artırmayı hedefleyen çalışmaların iki hafta içerisinde tamamlanmasının planlandığını ifade ederken, vatandaşlardan alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri istendi.

Muhabir: Semire Yılmaz