DOLAR 32,5927 0.32%
EURO 35,0419 0.19%
ALTIN 2.459,400,96
BITCOIN 20999060,86%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aşılanmaya önem verelim

Aşılanmaya önem verelim

ABONE OL
24 Ağustos 2021 13:43
Aşılanmaya önem verelim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Doç. Dr. Lütfü Savaş,  Hatay’da Kovid-19 vakalarının arttığını, virüs ile mücadelede en büyük kozumuzun aşılar olduğunu söyledi ve bilimin gerektirdiği şekilde aşıları yaptırarak hem kendimizi hem de sevdiklerimizi korumamız gerekliliğini vurguladı.
Başkan Savaş, açıklamasında şunlara yer verdi: “İnsanlık, büyük bir imtihan içerisinde. Son zamanlarda genç insanlarımızı da kaybetmekteyiz.1,5 yıllık süreçte Kovid-19’dan kaybettiğimiz insan sayısı gittikçe artmakta. Şu anda Türkiye’de tek doz aşı olan insan sayısı yüzde 70’lerde, 2. doz yüzde 55 civarında. Özellikle genç insanlarımız, aşı olmayanlar bu hastalığa yakalanmışsa, yoğun bakıma düşüp hayatını kaybetmekte. Biz, kendimizi önemsemeyebiliriz, ama en sevdiğimiz varlıklar bizim için çok önemlidir. Annemiz, babamız, kardeşlerimiz, eşimiz, çocuklarımız çok önemlidir. Sevdiğimiz insanların sağlığı için de kendimizi aşılatmalıyız. Yani Covid-19 a karşı bağışıklık sistemimizi güçlendirip, ona karşı antikor üretmeliyiz. Bunun için mutlaka 1. dozu yapanlar 2. dozu da mutlaka yapsınlar. Hiç yapmayanlar, 1. dozdan itibaren aşılanmaya başlasınlar. Kendimizi düşünmüyorsak bile, etrafımızdaki sevdiklerimizi korumak için dahi mutlaka aşılanalım. Lütfen aşılanmaya önem verelim, hayatımızın ve çevremizdeki insanlarımızın hayatının, önümüzdeki süreç için devam etmesi için var gücümüzle çalışalım. Yaşamadan yaşatamayız. Aşılanalım.” Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.