DOLAR 32,5109 0.02%
EURO 34,9851 -0.16%
ALTIN 2.438,450,13
BITCOIN %
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
ATSO, Nakliye Şirketleri İle Ukrayna Krizini Görüştü

ATSO, Nakliye Şirketleri İle Ukrayna Krizini Görüştü

ABONE OL
28 Şubat 2022 11:06
ATSO, Nakliye Şirketleri İle Ukrayna Krizini Görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin uluslararası nakliyeciler kooperatifi ile görüşerek Ukrayna krizi ile ilgili gelişmeleri değerlendirdi.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI NEZDİNDE GİRİŞİMLER BAŞLATTIK

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş nedeniyle Ukrayna’da mahsur kalan Hataylı şoförler ve araçları ile ilgili Dışişleri Bakanlığı nezdinde girişimler başlattıklarını söyleyen Çinçin: “ Tüm Dünya’nın nefesini tutarak takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşı maalesef şiddetini arttırıyor. Son dönemlerde Ekonomik işbirliğimizin arttığı Ukrayna’da yaşanan gelişmeleri an be an takip ediyoruz. Bu kapsamda Antakya Nakliyeciler Sitesi Kooperatifi Ofisi’nde Üyelerimiz ile sektörün sorunlarını ve Ukrayna’da kalan Türk araçları ile ilgili gelişmeleri değerlendirmek için bir araya geldik. Toplantıda; taşımacı firmalarımızın Ukrayna’ya yönelik yapılan taşımalarda şoförlerimizin ve araçların Ukrayna içerisinde mahsur kaldığı bilgisine ulaşılmıştır. Bu kapsamda oda olarak çatı kuruluşumuz TOBB ve Dış işleri Bakanlığı nezdinde girişimler başlattık” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.