DOLAR 32,2656 0.13%
EURO 35,2374 0.25%
ALTIN 2.506,950,26
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Öntürk, Yerel Seçim Çalışma Kampına Katıldı

Başkan Öntürk, Yerel Seçim Çalışma Kampına Katıldı

ABONE OL
15 Kasım 2023 10:52
Başkan Öntürk, Yerel Seçim Çalışma Kampına Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde 81 il başkanının katıldığı Ankara Kızılcahamam’daki yerel seçim çalışma kampına katıldı.

Yerel seçimler öncesinde AK Parti, Milletvekili Genel Seçimlerin ardından gerçekleştirdiği 4. Olağanüstü Büyük Kongre sonrası 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçim çalışmalarına yoğunlaştı. Bu kapsamda il ve ilçe başkanları ile bir çalışma kampı düzenleyen AK Parti, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok il özelinde çalışmalar yürütmeye hazırlanıyor. İl Danışma Meclisi ve İlçe Danışma Meclisi toplantılarıyla istişare sürecini hızlandıran ve şehir buluşmaları ile saha çalışmalarına devam eden AK Parti, 12 Kasım’da da il başkanları ve Teşkilat Başkanlığı il koordinatörleri ile Kızılcahamam’da bir araya geldi.

YEREL SEÇİM SÜRECİ ŞEKİLLENECEK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla seçim hazırlıklarına başlayan partinin çalışma kampında gündemi “yerel seçimler” oldu. Aday adaylığı başvuruları ile hız kazanacak yerel seçim süreci için izlenecek yol haritası üzerinde durulması planlanan kampta, 81 il başkanıyla görüşülerek yerel seçimlere yönelik yapılan ve incelenen anketlerle ilgili alınan notlar üzerinden yapılan çalışmalar ele alınacak. Kampta, Genel Başkanvekilleri ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in sunum yapması bekleniyor. Değerlendirmeler sonucunda 31 Mart 2024 yerel seçim sürecinin şekilleneceği çalışma kampı, 14 Kasım Salı günü sona erecek.

ÖNTÜRK: HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ AK BELEDİYECİLİKLE TAÇLANDIRMALIYIZ

Kampa katılan AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk yaptığı değerlendirmede; “81 İl Başkanlarımızla Kızılcahamam Kampındayız. Yaklaşan yerel seçim sürecinin şekilleneceği kampla birlikte; Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüze devam edeceğiz. Özelde; 31 Mart gecesini taze bir başlangıca dönüştürmek için Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni AK Belediyecilikle taçlandırmalıyız. Gelin, Hatay’ın önündeki yeni dönemin kapıları birlikte açalım” ifadelerini kullandı. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP