DOLAR 32,4488 0.22%
EURO 34,8956 0%
ALTIN 2.400,600,21
BITCOIN %
Hatay
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belediyeciliğe Yeni Bir Anlayış Getireceğiz

Belediyeciliğe Yeni Bir Anlayış Getireceğiz

ABONE OL
20 Mart 2024 11:32
Belediyeciliğe Yeni Bir Anlayış Getireceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Samandağ Belediye Başkan Adayı Avukat Süleyman Bedir Abacı yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

Samandağ’da 1 Nisan’dan itibaren Belediye Başkanı olacağını emin cümlelerle dile getiren S. Bedir Abacı, Samandağ ilçesinin tüm eksikliklerini çok iyi bildiklerini ve bu sorunları çözme adına gece gündüz demeden çaba göstereceklerini söyledi.

Kendisinin telefonlarının yanı sıra belediye kapısının her daim açık olacağına dikkat çeken Abacı, “Belediye kapılarının açık olmasına gerek yok aslında. Çünkü Bizler sürekli halkın içinde yer alacağız. Yeni bir belediyecilik anlayışı kazandıracağız. Halk bize gelmeyecek biz halka gideceğiz. Halkımızın sorunlarını her ay meclis toplantılarını bir mahallede yaparak çözeceğiz. Onlar kendi mahallerinde anlatacaklar ve biz orada o sorun her ne ise göndereceğiz” dedi.

Seçim çalışmaları sırasında polemik konulara girmemeye çalıştığını aktaran CHP Samandağ belediye başkan adayı Abacı, “Bu benim karakterim. Genellikle polemik söylemlere girmem. Ben işime, gücüme bakıyorum. İnsanlarla bir araya gelerek projelerimi anlatıyorum. Ancak arkamdan dönen dedikoduları biliyorum. Biliyorsunuz bir senet, tapu meselesi var. Ön seçimden kalma. Birileri bunu kasıtlı olarak yayıyorlar. Ben açık ve net söylüyorum kendimle ilgili yanlış bir şey tespit edildiğinde adaylıktan çekilirim. Bir adım daha atayım ki; bırakın beni ailemle ilgili bir tek usulsüz bir şey tespit edilirse seçime bir gün kala bile olsa adaylıktan çekilirim. Bu söylentileri çıkaranlardan kanıt istiyorum. Değilse bu işleri bıraksınlar artık” dedi. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.