DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2072365-1,30%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belen’de “restART for ART” Projesi Gerçekleştirildi

Belen’de “restART for ART” Projesi Gerçekleştirildi

ABONE OL
23 Ocak 2023 11:37
Belen’de “restART for ART” Projesi Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Belen Kaymakamlığı ev sahipliğinde Romanya’dan Asociaţia “Centrul pentru Dezvoltarea Instrumentelor Structurale” (CPDIS) İspanya’dan Academia Postal 3 Vigo ve Letonya’dan Creative Minds for Culture ortaklarıyla yürütülen Erasmus+ “restART for ART” adlı projenin çoğaltıcı etkinliği gerçekleştirildi.

Proje koordinatörü Yeliz Sevim proje hedeflerinin; müzik ve sanat ile ilgilenen yetişkinlere yönelik yeni fırsatlar sunmak, somut olmayan kültürel mirasa odaklanıp bu mirası Avrupa’da ve Türkiye’de gelecek nesillere tanıtarak farkındalık oluşturmak, somut olmayan mirasa ilişkin dijital medyaya erişimi kolaylaştırmak ve yaygınlaştırmak olduğunu belirttildi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz yaptığı açıklamasında; kendisinin de Polonya’da Erasmus+ fırsatlarından faydalandığını, Erasmus+ projelerinin kültürel ve sanat alanında farkındalık yarattığını, kültürel çeşitliliği ve müziğin birleştirici gücünü gösteren bu projenin ülkemiz, ilimiz ve ilçemizin diğer ülkelere karşı tanıtımı, kültürel mirasın gelecek kuşaklara aktarılması, ülkemiz ile ilgili dış ülkelerdeki kişiler arasında pozitif bir düşünce yaratılmasına katkı sağladığı göz önünde bulundurulduğunda, bu açıdan ayrı bir önem arz ettiğini belirterek, emeği geçen Proje Koordinatörü Yeliz Sevim’e, projeye destek olan kamu kurum ve kuruluşlarına ve katılımcılara teşekkür etti.

Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.