DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22323061,67%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Belleğimizdeki Hatay” Sergisi Açıldı

“Belleğimizdeki Hatay” Sergisi Açıldı

ABONE OL
10 Haziran 2024 09:51
“Belleğimizdeki Hatay” Sergisi Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Erzin Hürriyet ortaokulu Görsel sanatlar öğretmeni Ahmet Kurt’un rehberliğinde Görsel sanatlar kulübü öğrencileri ile  “Belleğimizdeki Hatay”  konulu ahşap yakma sanatı ile Hatay da yaşanan 6 Şubat depremin de yıkılan tarihi mekânları resimlerine konu ettiler. Antakya da yıkılan mekânlar içinde ( saray caddesinde) sergilediler. 

Başarılı öğrenciler, Geçmişi ile bugünü arasında yıkılan mekânların içinde belleğimizi tazelemek ve tarihin güzelliklerini yeniden Hatay’ımızda görebilme arzusu ile resimlerini yaptıklarını söylediler. Hatay Antakya Expo alanında vali Mustafa Masatlı, Vali yardımcıları,  il milli eğitim müdürü Dr. Harun Tüysüz, ilçe milli eğitim müdürlerinin de katıldığı sergiyi halk ile buluşturdular, Hürriyet ortaokulu Müzik öğretmeni Burçin Kurt’un hazırladığı okul korosu sergi öncesinde misafirlere müzik dinletisi verdi. Bütün bu etkinliği Depremde hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilere adadılar. Zeynep Yüksek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.