DOLAR 32,5936 0.35%
EURO 34,8209 0.22%
ALTIN 2.505,730,87
BITCOIN 21046741,87%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Boupendza kalırsa başarıyla oynar

Boupendza kalırsa başarıyla oynar

ABONE OL
9 Haziran 2021 10:01
Boupendza kalırsa başarıyla oynar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Aaron Boupendza’dan bir şikâyetimiz yok, kalırsa yine takımımızda başarıyla oynayacak” dedi.

Başkan Savaş, “Boupendza ile herhangi bir takımla yaptığımız bir anlaşma yok. 3 ayrı ülkeden ilgilenen takımlar var. Bizi tatmin eden bir fiyat verirlerse, transferine izin veririz. Ama mutlak biçimde satacağız demiyoruz. Boupendza’dan bir şikâyetimiz yok. Kalırsa yine takımımızda başarıyla oynar” ifadelerini kullandı.

ÇOK KÖKLÜ TAKIMLAR İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Başkan Savaş, “Galatasaray ve Fenerbahçe ile Boupendza için bir görüşmemiz yok. Sadece geçen sezon devre arasında görüşmüştük. İngiltere, İtalya ve İspanya’dan çok köklü takımlar ile görüşüyoruz. Biz takım kurarken, Boupendza’ya güvenerek yola çıkmadık. Her koşulda takım kuracak güce sahibiz. Önümüzdeki yılı rahat rahat çıkaracak güce sahibiz” dedi.

RAYANE AABİD’İN KARARINI BEKLİYORUZ

İç ve dış transfer çalışmalarına devam ettiklerini de açıklayan Savaş, “Şu anda santrfor görüşmemiz var, biri aynı zamanda açık oynayan yurt dışından bir görüşmemiz var. Rayane Aabid ile çalışmalarımız devam ediyor, anlaşma imzalamadık ama burada kalacağını düşünüyoruz. Çok alternatifli bir takım kurduk, genç de tecrübeli de var. İnşallah maya tutar ve geçen sene gibi bir lig geçiririz” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.