DOLAR 32,5936 0.35%
EURO 34,8209 0.22%
ALTIN 2.505,730,87
BITCOIN 21046741,87%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Büyükşehir Zabıtasından Dilencilere Asla Geçit Yok

Büyükşehir Zabıtasından Dilencilere Asla Geçit Yok

ABONE OL
5 Ağustos 2022 09:53
Büyükşehir Zabıtasından Dilencilere Asla Geçit Yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kentin işlek caddelerindeki trafik ışıklarında, sokaklarda ve cami önlerinde Hatay halkının manevi duygularını istismar eden dilencilere karşı önlemlerini arttıran Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerinin son durağı Antakya oldu.

Emek harcamadan para kazanmayı tercih eden ve çocukları da bu işe alet eden dilenciler, HBB zabıtaları ve Emniyet görevlileri tarafından engellendi.

Hatay’a sağlık sorunları nedeniyle Mersin’den geldiklerini ve maddi olanakları olmadığı için geri dönemediklerini söyleyen dilencilerin üzerinden bin 480 lira çıktı.

Gerekli işlemlerin yapılması için zabıta ekipleri tarafından Daire Başkanlığına getirilen dilencilerin üzerinden çıkan paraya Kabahatler Kanunu’nun 33. maddesine istinaden kamuya aktarılmak üzere el konuldu.

Dilencilik yapan şahıslara para cezası uygulanmasının ardından kayıtlı oldukları Mersin’e gönderilmek üzere refakat edildi.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.