DOLAR 32,2656 0.13%
EURO 35,2374 0.25%
ALTIN 2.506,950,26
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’nin HBB Adayı Başkan Savaş Mı?

CHP’nin HBB Adayı Başkan Savaş Mı?

ABONE OL
12 Eylül 2023 10:15
CHP’nin HBB Adayı Başkan Savaş Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul, Adana, Aydın ve Mersin’den sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının da aday olduğunu açıkladı. Açıklamanın ardından gözler Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığına çevrildi.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ADAYLARINI TEK TEK AÇIKLIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin 100. kuruluş yıldönümü etkinliklerinde gazetecilerin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili soruları üzerine “Mansur Bey, Büyükşehir Belediye Başkanımızdır ve adayımızdır” dedi.

Mansur Yavaş farklı bir belediyecilik anlayışı ortaya koyduklarını yolsuzluklarla mücadele ettiklerini kaydederek “İsraf etmeden, sadece Ankara halkının ihtiyaçları için hizmet ettik. Yolsuzluklarla mücadele etti. Aynen devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, toplam 11 Büyükşehir belediyesinin 5’inde adaylar açıklandı. Gözler deprem bölgesinin en büyük kenti olan Hatay’a çevrildi. CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığında adayının tekrar Doç. Dr. Lütfü Savaş olup olmayacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.